0 Varor Till kassan
Pargate Laser Rangefinders Norwegian website - Pargate.noPargate Laser Rangefinders Swedish website - Pargate.sePargate Laser Rangefinders International website - Pargate.comGolfkikaren ParGate

Johan Ryström

15 år på PGA European Tour, tvåa tre gånger, bland annat Monte Carlo 1992 och Honda Open i Tyskland 1993. Inspelade pengar i karriären 8,6 miljoner kronor. Expertkommentator på Sveriges ledande golfkanal Viasat Golf.

Några ord från internationella proffs

ParGate really surprised me. It's light and easy to use, very accurate. A must for every golfer.

Roger Chapman, United States Senior PGA Champion 2012

I used ParGates for the first time in the Lexus 4-Ball event in Reunion Island and won it! What more can I say?!

Mark Mouland, PGA Tour Golfer

You are never out of range when using this laser ... Great size! Great weight!

Barry Lane, PGA Tour Player

The ParGate surpasses other rangefinders I've used and I'm more than impressed by its versatility and accuracy. Excellent!

Kevin Spurgeon, Winner Mauritius Commercial Bank Open 2010 & European Seniors Tour

Golf in Sync

Golf in Sync

Golf in Sync - årets golfprodukt 2013

Golf In Sync är ett nytt svenskt träningsredskap. Den unika egenskapen är att den fungerar på alla närspelsslag - putt - chip - pitch - bunker. Det går också att se på skaftplanet vid träning av baksving.

Själva idén med Golf In Sync är att slaget utförs med en kroppsrotation / pendelrörelse där händer och klubba följer med rotationen / pendeln. Förståelsen för hur loften och bouncen fungerar vid pitch och bunkerslag är mycket tydlig för att möjligheten att scoopa och rotera bladet försvinner.

Vässa närspelet!

30 dagars nöjd kundgaranti.

Golf in Sync är en praktisk och lättanvänd uppfinning som får dig att utföra en synkroniserad sving där kraften kommer från kroppsrotationen. Den ser till att armar, händer och klubba måste följa med i rotationen och rörelsen blir därför synkroniserad. Enkelt och genialt!

Golf in Sync är ett nytt svenskt träningsredskap för närspel som funkar för alla spelare - från absolut nybörjare till proffs. På bara ett halvår har den fått en permanent plats i bagen hos många tourspelare. De flesta tränare som testat den har redan börjat använda den på kurser och lektioner, även utomlands, som t ex Annika Sörenstam Academy i USA. 

Det här är helt klart en måstegrej för varje golfare som tar sitt spel på allvar.

Tipsa     Skriv ut
Mottagarens e-postadress
Mottagarens namn
Ditt namn
  Skicka

Lagerstatus:

Slutsåld

 

Märke:

Golf in Sync

Beskrivning:

Bästa träningsredskap för närspel. Se filmer längre ner på sidan.

Köp495:-