0 Varor Till kassan
Pargate Laser Rangefinders Norwegian website - Pargate.noPargate Laser Rangefinders Swedish website - Pargate.sePargate Laser Rangefinders International website - Pargate.comGolfkikaren ParGate

Johan Ryström

15 år på PGA European Tour, tvåa tre gånger, bland annat Monte Carlo 1992 och Honda Open i Tyskland 1993. Inspelade pengar i karriären 8,6 miljoner kronor. Expertkommentator på Sveriges ledande golfkanal Viasat Golf.

Några ord från internationella proffs

ParGate really surprised me. It's light and easy to use, very accurate. A must for every golfer.

Roger Chapman, United States Senior PGA Champion 2012

I used ParGates for the first time in the Lexus 4-Ball event in Reunion Island and won it! What more can I say?!

Mark Mouland, PGA Tour Golfer

You are never out of range when using this laser ... Great size! Great weight!

Barry Lane, PGA Tour Player

The ParGate surpasses other rangefinders I've used and I'm more than impressed by its versatility and accuracy. Excellent!

Kevin Spurgeon, Winner Mauritius Commercial Bank Open 2010 & European Seniors Tour

Support & Garanti

Vi vet att en nöjd kund är vår bästa reklam. Därför är vi väldigt måna om att alla som köper en produkt från oss skall känna sig trygga och nöjda även om något gått snett. Vi garanterar ett snabbt svar och självklart en ny kikare om problem uppstått.

Vår garantipolicy är enkel
Vi byter ut en trasig kikare direkt, förutsatt att den inte uppenbart har utsatts för yttre våld av något slag. Ring eller maila till oss så ordnar vi det.

Nöjd kundgaranti
Om du har köpt en kikare och inte är nöjd har du 30 dagar på dig att ångra köpet och skicka tillbaka kikaren. Du får då full betalning tillbaka minus fraktkostnaderna.

Kontakta oss om du har frågor om support eller garanti. Garantin gäller 2 år från inköpsdatum och omfattar formellt fabrikationsfel och i övrigt enligt konsumentköpslagen.

Vänligen skicka ett e-mail med din supportförfrågan till info@pargate.com eller ring oss på telefon 08-559 233 52 .

Under lågsäsong har vi lägre bemanning och vi svarar på era mail mellan 1-3 dagar.