0 Varor Till kassan
Pargate Laser Rangefinders Norwegian website - Pargate.noPargate Laser Rangefinders Swedish website - Pargate.sePargate Laser Rangefinders International website - Pargate.comGolfkikaren ParGate

Johan Ryström

15 år på PGA European Tour, tvåa tre gånger, bland annat Monte Carlo 1992 och Honda Open i Tyskland 1993. Inspelade pengar i karriären 8,6 miljoner kronor. Expertkommentator på Sveriges ledande golfkanal Viasat Golf.

Några ord från internationella proffs

ParGate really surprised me. It's light and easy to use, very accurate. A must for every golfer.

Roger Chapman, United States Senior PGA Champion 2012

I used ParGates for the first time in the Lexus 4-Ball event in Reunion Island and won it! What more can I say?!

Mark Mouland, PGA Tour Golfer

You are never out of range when using this laser ... Great size! Great weight!

Barry Lane, PGA Tour Player

The ParGate surpasses other rangefinders I've used and I'm more than impressed by its versatility and accuracy. Excellent!

Kevin Spurgeon, Winner Mauritius Commercial Bank Open 2010 & European Seniors Tour

ParGate Scandinavia AB - ParGate.se

ParGate Scandinavia AB, Pargate.se, är en uppstickare med svenska initiativtagare som specialiserat sig på avståndsmätare för golf & jakt. Vi har skapat och äger det registrerade varumärket ParGate. Utveckling av produkterna påbörjades våren 2009 och bolaget etablerades i början av 2010. Vi har idag verksamhet i Skandinavien, Europa och Australien.

Bakom projektet står bland andra Johan Ryström som är en känd golfprofil i Sverige och Europa. Efter dryga 15 år på Europatouren och idag som kommentator på Sveriges ledande golfkanal Viasat Golf är han ett tungt namn i branschen.

Våra kikare under varumärket ParGate är designade i Sverige av svenska designers. All utveckling och design görs i Stockholm för att få exakt det vi vill ha. Produktionen sker i Kina.

Vår vision

är att utveckla avståndsmätare för golf av hög kvalitet till ett pris som den vanlige golfaren är beredd att betala. Servicenivån skall vara i toppklass där en felaktig produkt byts ut direkt. Tack vare ett noggrannt arbete och hög kvalitetskontroll är vi mycket glada över att mindre än 2 % av de kikare vi levererat haft någon typ av defekt.

Vi har gjort många förbättringar och uppdaterat våra produkter med bland annat nya sikten, förbättrad mjukvara och mycket annat och hoppas att vi ska få ett fantastiskt bra år även i år.

Team Pargate
Jimmy Lindberg

Kontakta oss gärna på info@pargate.com