0 Varor Till kassan
Pargate Laser Rangefinders Norwegian website - Pargate.noPargate Laser Rangefinders Swedish website - Pargate.sePargate Laser Rangefinders International website - Pargate.comGolfkikaren

INSTRUKTIONER - ParGate Interaktiv Demo

Målet med den här interaktiva demon är att du ska kunna testa hur det fungerar att mäta med en avståndsmätare från ParGate. Demon är baserad på PG 1500 CX men alla våra kikare fungerar på ungefär samma sätt. Innan du börjar testa är det bra om du läser instruktionerna nedan.

1. SCAN MODE - Avståndet ändras automatiskt
Klicka på [vänster musknapp] en gång för att starta kikaren. Klicka igen på [vänster musknapp] för att starta mätningen. Sikta mot olika mål i bilden och se hur avståndet ändras automatiskt. Klicka för tredje gången på [vänster musknapp] så låser du det kortaste avståndet i pågående mätning, SMART SCAN funktionen. För att avsluta och börja om eller testa Targetmode klicka på [MELLANSLAG] tangenten på ditt tangentbord.

2. TARGET MODE - Ett klick för varje mätning
Klicka på [vänster musknapp] för att starta kikaren. Byt till Target Mode genom att trycka på "M" tangenten på ditt tangentbord. Sikta på ett mål genom att flytta siktet med musen och klicka på [vänster musknapp] igen för att få fram avståndet. Sikta och tryck för varje avstånd du vill mäta. För att avsluta och börja om klicka på [MELLANSLAG] tangenten.

SKAKIGA HÄNDER? INGA PROBLEM!

ANVÄND PILTANGENTERNA [←] [→] på ditt tangentbord för att justera hur skakiga dina händer ska vara. Det ger dig en bra uppfattning om hur det fungerar när nervositeten slår till på tävling.

Läs mer om våra modeller:

ParGate PG 2000 TPX - klicka här >>
ParGate PG 1500 CX - klicka här >>

Gå till förstasidan - golfkikaren.se